فعالیت های عمرانی:
حوزه های علمیه مراغه: با توجه به سابقه درخشان علمی مراغه آیت الله پورمحمدی پس از انتصاب به امامت جمعه این شهرستان احیای حوزه های علمیه را در اولویت کاری خود قرار داد و هفده روز پس از حضور در مراغه عملیات ساختمانی مدرسه امیرالمومنین را در آغاز کرد و از همان سال مدارس علمیه برادران و خواهران در ساختمان های استیجاری فعالیت خود را آغاز کردند.
تا به حال به همت آیت الله پورمحمدی و با حمایت های مردم شریف منطقه پنج مدرسه علمیه تاسیس شده که به شرح مختصری  آن می پردازیم.

مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) :
 این مدرسه به دلیل اینکه در کنار مسجد جامع مراغه واقع شده در قدیم به مدرسه علمیه مسجد جامع شهرت یافته بود و تا سال ۱۳۷۷ مخروبه ای بیش نبود، و در سال ۷۸ به همت آیت الله پورمحمدی احداث شد این مدرسه در بر گیرنده کتابخانه ای غنی ، بانک نرم افزاری و مرکز کامپیوتر ، شبستان ، سلف غذاخوری  ، هفتاد حجره و مدرس بوده که هم‌اکنون مورد استفاده صد و بیست تن از طلاب سطح یک در مقطع سیکل است.

 

مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع):
که در آستان مقدس امام زاده سید محمد(س) واقع شده و دارای سوابق فراوانی است و علمای بزرگی در آن پرورش یافته اند، این مدرسه محل اجتماع علما بوده و شخصیت هایی همچون آیت الله العظمی شبیری زنجانی و تنی چند از علما در بعضی ازسفر ها در این مدرسه گعده های علمی برگزار می کردند که این مدرسه نیز مانند سایر مدارس ویران شده بود و چیزی جز چند حجره نمور از آن باقی نمانده بود. پس از اتمام عملیات ساختمانی مدرسه امیرالمومنین (ع) نوبت به احیای مدرسه امام حسن رسید و با خرید املاک مجاور و احداث ساختمان به مدرسه ای فاخر تبدیل شد . هم اکنون تعداد صد نفر طلبه سطح دو و سه در آن مشغول به تحصیل می باشند. این مدرسه در سه طبقه دارای مخزن کتابخانه ، سالن اجتماعات ، بخش اداری ، حجرات و مدارس می باشد.

 

مدرسه علمیه امام حسین(ع):
 این مدرسه در گذشته در اختیار اهل سنت قرار داشت و به مدرسه علمیه ملا معزالدین (یکی از علمای سنی) مشهور بود ، بعد از شیعه شدن مردم مراغه این مدرسه نیز به یکی از مدارس شیعی تبدیل شد و قبل از انقلاب اسلامی تخریب شده بود. در سال هزار و سیصد و هشتاد و هشت کلنگ احداث مجدد آن زده شد و در سال هزار و سیصد و نود به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد. این مدرسه در سه طبقه دارای امکاناتی همچون کتابخانه اتاق کامپیوتر وچهل حجره است که تعداد ۱۰۰ طلبه سطح یک در مقطع دیپلم درآن مشغول به تحصیل هستند.

 

مدرسه علمیه امام سجاد(ع):
 در کنار مسجد تاریخی شیخ بابا واقع شده و در گذشته مدرسه علمیه بوده است که ساختمان آن بعد از انقلاب اسلامی توسط برخی از ارگان ها تصرف شده  بود.که با پیگیری های مجدانه آیت الله پورمحمدی این مدرسه باز پس  گرفته شده و به مجموعه مدارس علمیه اضافه شد و با توجه به غیر قابل استفاده بودن بنای آن تجدید بنا شده و به بهرداری رسید. گفتنی است در کنار مدرسه امام سجاد مرکزی تجاری نیز بنا شد که منبع در آمد مستمری برای حوزه های علمیه مراغه و تامین کننده استقلال حوزه های علمیه خواهد بود.

مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س)
قبل از احداث ساختمان فعلی ، خواهران طلبه در ساختمان های استیجاری و مدتی در مدرسه امام زاده مستقر شده بودند. در سال ۱۳۹۲ زمینی به مساحت شش هزار متر در بهترین نقطه شهر خریداری شد و عملیات ساختمانی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا آغاز شد، این مدرسه که در خیابان پاسداران واقع شده در سه طبقه و با بهترین امکانات احداث شده  و دارای کتاب خانه، قرائت خانه و مسجد است و هم اکنون تعداد دویست طلبه خواهر در آن مشغول به تحصیل هستند.
گفتنی است مدارس علمیه مراغه که از سال ۱۳۷۷ توسط آیت الله پورمحمدی تاسیس شده اند خروجی های ارزشمندی داشته اند ، این مدارس صدها طلبه انقلابی به جامعه و نظام اسلامی تحویل داده اند که برخی از خروجی های این مدارس هم اکنون از اساتید سطح عالی حوزه علمیه قم و شهرستان ها، قضات دادگستری ، وکلای دادگستری ،ائمه جمعه ، اساتید دانشگاه ، مبلغ و سخنران در اقصی نقاط کشور هستند.

بازار تربیت :
 این بازار با فکر دوراندیش آیت الله پورمحمدی برای حفظ استقلال حوزه های علمیه بنا شد که در خیابان شهید بهشتی واقع شده و دارای ۲۸ مغازه است که به صورت استیجاری در اختیار کسبه قرار گرفته و بخشی از هزینه های حوزه علمیه را تامین می کند.

بازار تربیت

مسجد جامع و مصلی نماز جمعه:
مسجد جامع مراغه یکی از مساجد تاریخی مراغه بود که قبل از انتصاب آیت الله پورمحمدی به امامت جمعه مراغه تخریب و ساختمان جدیدی به جای آن احداث شده بود ، اما به دلیل عدم تامین منابع مالی بنا در حالت سفت کاری باقی مانده بود و سالهای درازی نماز جمعه در همین بنای نیمه کاره برگزار می شد ، پس از انتصاب وی  عملیات گسترش و تکمیل این بنای معظم آغاز شد و در حال حال حاضر این مسجد یکی از مساجد زیبای شمالغرب کشور است که بر اساسترکیبی از  معماری سنتی و مدرن بنا شده است.

 

مجتمع آدینه:
ساختمانی با زیربنای ۱۰۰۰ متر مربع در میدان هفده شهریور در سال ۹۳ بنا شد این بنا شامل منزل امام جمعه ، دفتر امام جمعه ، کتابخانه ، مهمانسرا و حسینیه می باشد که با کمک های مردمی و همت آیت الله پورمحمدی ساخته شده و سند آن به نام شورای سیاستگذاری ائمه جمعه صادر شده است و در اختیار امام جمعه مراغه خواهد بود.

 

فعالیت های فرهنگی
کتاب و کتابخوانی :
آیت الله پورمحمدی در طول سالهای امامت جمعه همواره مروج فرهنگ کتاب خوانی بوده اند و  محققان این شهرستان از حمایت های مادی و معنوی ایشان در جهت چاپ آثار خود بهره مند بوده اند. برای اولین بار فهرست نسخه های خطی کتابخانه عمومی مراغه و همچنین کتاب وزین شمس الضحی فی مناقب النبی و الائمه الهدی اثر آیت الله العظمی سید مرتضی مرعشی نجفی  و ده ها عنوان کتاب دیگر با حمایت های مادی و معنوی ایشان چاپ و روانه بازار شده است.

 

تبلیغ :
ایشان در خطابه دارای مهارت هستند و در سال های دور آوازه سخنرانی های ایشان در جمهوری آذربایجان و نخجوان به گوش مردم  می رسید. بیان ایشان به نحوی است که پیر و جوان از آن استفاده می کنند. به همین جهت به محافل مختلفی اعم از شهر و روستا ، داخل یا خارج از کشور دعوت می شوند. ایشان در سال ۱۳۹۶ در گردهمایی علمای ایغدیر ترکیه سخنرانی گیرایی داشتند که در شبکه های جهانی انعکاس وسیعی پیدا کرد، همچنین در سال ۱۳۹۷ در مراسم اربعین استانبول از طرف دفتر مقام معظم رهبری حضور یافته و سخنرانی مفصلی در جمع شیعیان و علویان ترکیه داشتند. با توجه به اینکه ایشان معتقد هستند امام جمعه باید همیشه در محل خدمتش حاضر باشد فعالیت تبلیغی ایشان در خارج از منطقه مراغه کمرنگ تر است. ایشان هرساله در ده ها روستای دور و نزدیک مراغه حاضر شده و علاوه بر رسیدگی به مشکلات روستاییان به سخنرانی می پردازد.
از دیگر نقاط عطف مراغه حسینی بودن است و با توجه به اینکه این شهرستان دارای چهارصد هیئت است امام جمعه باید ارتباط خوبی با این محافل داشته باشد. آیت الله پورمحمدی هرساله در در طول سال به ویژه در ایام عزاداری در هیئات این شهرستان حاضر شده و به سخنرانی و ذکر مصیبت اهل بیت می پردازد. مقتل خوانی و روضه خوانی و همچنین شرکت در مراسم هیئات باعث شده ایشان موقعیت خوبی در بین هیئتیان و حسینیان این شهرستان داشته باشند.

فعالیت در فضای مجازی:
 بی شک فضای مجازی یکی از ابزار های مدرن تبلیغ می باشد. پایگاه نشر آثار و دروس آیت الله پورمحمدی منتشر کننده دروس خارج فقه ، تفسیر ، درس اخلاق ، ذکر مصیبت اهل بیت ، مقالات است که مخاطبان می توانند از طریق آن شبهات و سوالات خود را ارسال کرده و پاسخ آن را دریافت کنند. گفتنی است با توجه به ترکی بودن دروس و فایل های بارگزاری شده این پایگاه جایگاه خوبی در بین شیعیان به ویژه علمای ترکیه و جمهوری آذربایجان پیدا کرده است. همچنین این پایگاه  با ایجاد شبکه در پیام رسان های داخلی به ترویج فرهنگ و مبانی شیعه می پردازد. گفتنی است صفحه ای با ۱۵ هزار دنبال کننده در اینستاگرام به نام آیت الله پورمحمدی فعالیت داشت که پس سخنرانی ایشان در حمایت از سپاه پاسداران و بر تن کردن لباس پاسداری  و انتشار تصاویر آن در فضای مجازی ، اینستاگرام این صفحه را از دسترس خارج کرد.
امام جمعه ممتاز:
آیت الله محمد تقی پورمحمدی در طول سی سال امامت جمعه خدمات بسیاری به ثمر رسانده و این خدمات همواره مورد توجه و تشکر علما و مردم بوده است. سیدرضا تقوی رئیس وقت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در مصاحبه ای با اشاره به خدمات وی گفت: امام جمعه مراغه از ائمه جمعه تراز اول کشور است.
در سال ۱۳۹۶ به مناسبت روز مراغه همایشی برگزار شد و از خدمات آیت الله پورمحمدی تجلیل شد و اولین نشان مراغه به ایشان اعطا شد.
در سال ۱۳۹۸ مراسمی تحت عنوان تجلیل از نخبگان تبلیغی و حوزوی در قم برگزار شد و در آن از آیت الله پورمحمدی به همراه حضرات آیات و حجج اسلام رسولی محلاتی ، سید هادی خسروشاهی ، سید رضا تقوی ، صالحی  خوانساری و میرباقری توسط حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی تجلیل به عمل آمد.

طراح و توسعه دهنده:

دفتر ارتباطات و روابط عمومی نماینده خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه
وحید مروتی

آیت الله محمدتقی پورمحمدی

مراکز تحت اشراف

دفتر ارتباطات و روابط عمومی نماینده خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه